Unsere Fachgebiete page icon

Easy's core Business

Kao iskusni pružaoci usluga sa odličnom mrežom, možemo da ponudimo kandidatima koji nam se obrate čitavu lepezu atraktivnih poslova u različitim granama.

Eksperti smo pre svega u sledećim oblastima:

  • IT
  • Prodaja i marketing
  • Finansije i računovodstvo
  • Konsalting
  • Administracija i HR

Možemo da ponudimo različite oblike radnog angažovanja, i to rada na neodređeno i na određeno vreme, kao i rad na projektima, u svim ovim oblastima.


Stalni poslovi

Neposredno zapošljavanje stručnjaka i rukovodećeg kadra jedna je od oblasti za koje smo specijalizovani. Želimo da vam nađemo posao koji će vam odgovarati. Osim privlačne ponude poslova, u našoj kompaniji ćete naići na stručan i iskusan tim sa odličnim poznavanjem tržišta i struke. Možda ne možete u ovom trenutku da nađete interesantan posao, ali želite da budete među prvima koje ćemo kontaktirati kada budemo imali slobodne pozicije? U tom slučaju biće nam drago da primimo vašu prijavu.
 


Privremeni poslovi

Easy Consult ima dugogodišnje iskustvo u zapošljavanju kandidata na privremenim poslovima. Smatramo važnim da vas imenujemo za poziciju koja odgovara vašem znanju i veštinama i na kojoj ćete biti plaćeni prema učinku. Dok traje vaš radni odnos, naši predusretljivi saradnici će vam pružati podršku i voditi brigu o vama u svakom pogledu. Nezavisno od toga da li ste se tek otisnuli na tržište rada, da li ponovo počinjete da radite, ili želite da promenite posao - tim privremenim poslom vam pružamo priliku da se preorijentišete poslovno i da steknete nove kvalifikacije. Ukoliko želite da budete u našoj bazi talenata, biće nam drago da primimo vašu prijavu.
 


Rad na projektima - freelance poslovi 

Frilenserima možemo da ponudimo rad na projektima u IT sektoru, i to za prestižne klijente. Dopunite svoj portfolio partnerstvom sa kompanijom Easy Consult, iskoristite do maksimuma svoje sposobnosti i obezbedite odličnu zaradu na duži rok. Zahvaljujući stručnosti naših eksperata, angažovaćemo vas isključivo na onim projektima koji odgovaraju vašem profilu, koji za vas predstavljaju izazov. Ukoliko želite da obezbedite da veoma često budete angažovani, zahvaljujući kvalitetu naših usluga u sprezi sa vašom velikom sposobnošću, biće nam drago da primimo vašu prijavu.