page icon

U čemu smo najstručniji

Easy’s core Business

Nezavisno od toga što ispunjavamo zahteve naših klijenata na najbolji mogući način u različitim oblastima našeg portfolija, godinama smo razvijali posebne specijalizovane veštine u nekoliko sektora i na taj način se izdvojili u odnosu na druge.
 

IT - Stalno zapošljavanje, privremeno zapošljavanje, rad na projektima

Budući da ekonomski napredak u današnje vreme ne može da se zamisli bez IT stručnjaka, a kvalitetni stručnjaci se teško nalaze na tržištu, veliki izazov je da se oni pronađu. Da bismo imali uspeha u tome, formirali smo posebno IT odeljenje u okviru našeg tima za regrutaciju, koje čine stručnjaci iz ove oblasti. Imamo takođe i međunarodnu bazu kandidata koji zastupaju različite tehnologije i polja rada, od početnika do rukovodećeg nivoa, od programera i menadžera projekta do konsultanata, od zaposlenih za stalno, do onih koji rade na određeno vreme i frilensera.
 

Neposredna potraga

Budući da je u mnogim sektorima puna zaposlenost, danas je skoro nemoguće naći dobre stručnjake, a posebno menadžere, putem oglasa na portalima za traženje posla, ili na društvenim mrežama. Ono što je potrebno je poseban pristup koji zahteva mnogo iskustva, truda i strpljenja - neposredan pristup. Ne sme se zanemariti priprema - dugotrajna i osmišljena potraga za pravim kandidatom, izbor najboljeg individualnog metoda pristupa, kako bi se pobudio interes za upražnjeno mesto. Sledi podrška kandidatima - od početnog kontakta do pregovora o ponudi - što takođe čini deo procesa za koji su naši konsultanti stručni.
 

Angažovanje profesionalnih saradnika (Staffing) / Ustupanje radne snage (Body Leasing)

Uspešno zapošljavanje na određeno vreme kvalifikovanih stručnjaka je usluga koja zahteva kombinaciju osnovnih veština na polju regrutovanja i administracije i poznavanje delatnosti poslodavca. Odnos između pružaoca usluga i klijenta u kojem vladaju poverenje i blisko partnerstvo i saradnja, takođe je od suštinske važnosti za unosnu saradnju svih zainteresovanih. Easy Consult ima ekspertsko znanje, iskustvo i profesionalnu etiku da ubedi klijente i njihove zaposlene u kvalitet svojih usluga. Naši klijenti stoga imaju pristup bazi talenata sa kvalifikovanim i pouzdanim kadrom, a naši zaposleni imaju pristup ozbiljnim i renomiranim kompanijama.